Waarom kiest u voor
Bakker
van der Ploeg
  • Specialisten in strategisch
  • risicomanagementExperts in polisvoorwaarden en preventiemaatregelen
  • Dé sparringpartner voor uw organisatie

Zakelijke verzekeringen

Met kennis, tijd en aandacht ontzorgen we uw organisatie met deskundig advies, keuze uit passende polissen, goede voorwaarden en een scherpe premie. We hebben hierbij als doel ervoor te zorgen dat u weet welke risico’s uw bedrijfsactiviteiten met zich meebrengen, hoe u deze strategisch managet en welke preventiemaatregelen u moet treffen om te voldoen aan de voorwaarden. Kortom, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt ondernemen.

Hoe gaan we te werk?

Wensen en behoeften in kaart brengen

Uw bedrijf staat centraal bij het samenstellen van een passend verzekeringspakket. We verdiepen ons voorafgaand in uw organisatie, diensten, producten en medewerkers. We inventariseren uw wensen en behoeften met als doel het perfecte pakket voor u samen te kunnen stellen en een zakelijke relatie op te bouwen.

Verzekerbaar maken van uw organisatie

Vervolgens adviseren we u over de risico’s die u loopt, welke u kunt verzekeren en welke u zelf zou kunnen dragen. Tevens kijken we naar de complexere toelatingseisen en stellen we een passend pakket aan preventiemaatregelen samen om uw onderneming verzekerbaar te maken.

Onze verzekeringen

Brandverzekering

Een goede brandverzekering is van belang om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Met de juiste maatregelen kunt u veel narigheid voorkomen. Toch kan het gebeuren dat uw onderneming met brand of inbraak te maken krijgt. In dat geval zijn uw bedrijfspand(en), voorraden, machines en apparatuur optimaal verzekerd met de uitgebreide brandverzekering.

 

Brandpreventie

Verzekeraars leggen op het gebied van brandpreventie een steeds grotere verantwoordelijkheid neer bij u als ondernemer. Wilt u uw brandverzekering aanspreken? Dan zullen experts heel goed kijken of u wel hebt voldaan aan alle polisvoorwaarden en clausules op het gebied van brandpreventie. Weten waaraan u moet voldoen, vergt kennis van verzekeringen en de praktische toepassing van de regels door verzekeraars. Wij hebben hiervoor alle benodigde kennis en ervaring in huis. 

Bedrijfsschadeverzekering

Na bijvoorbeeld brand, storm of waterschade kan uw onderneming stil komen te liggen met als gevolg dat u omzet misloopt. Met een bedrijfsschadeverzekering bent u verzekerd tegen omzetverlies en waarborgt u de continuïteit van uw onderneming.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als ondernemer kunt u aansprakelijk gesteld worden als een medewerker of uzelf schade bij anderen veroorzaakt, wanneer een medewerker iets overkomt of wanneer een klant schade lijdt door uw product. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) is daarom voor elke onderneming onmisbaar.

Inkomensverzekeringen

U en uw medewerkers moeten onder alle omstandigheden verzekerd zijn van voldoende inkomen. Die kosten kunt u zelf dragen of verzekeren.

Inkomensverzekering van uzelf als ondernemer

Wilt u zeker zijn van uw eigen inkomen bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid? Dan adviseren wij u graag over een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor uw situatie. Zo staan wij naast u bij het voorkomen van ongewenste situaties bij inkomensverlies.