Waarom kiest u voor
Bakker
van der Ploeg
  • Specialisten in strategisch
  • risicomanagementExperts in polisvoorwaarden en preventiemaatregelen
  • Dé sparringpartner voor uw organisatie

Zakelijk verzekeringsadvies

Bakker van der Ploeg is uw kennispartner in risicomanagement, -preventie en verzekeringen. Met onze kennis en kunde brengen we uw bedrijfsactiviteiten in kaart en tillen we de bedrijfszekerheid van uw organisatie naar een hoger niveau. We denken met u mee en onderzoeken samen met u hoe u de risico’s strategisch kunt managen.

Zakelijk verzekeringsadvies met uw organisatie als uitgangspunt

Elke onderneming is uniek en om deze reden starten we altijd persoonlijk bij u op de zaak. We verdiepen ons in uw organisatie door kennis te maken met de producten, diensten, medewerkers en eigendommen. Bovendien inventariseren we samen met u de bedrijfsrisico’s, onderzoeken we welke u daarvan kunt dragen en welke risico’s u moet verzekeren. Als laatste kijken we naar de verzekeringsvoorwaarden en -clausules om vervolgens ook een volledig pakket aan preventiemaatregelen aan te kunnen bevelen.

Zakelijk verzekeringsadvies is maatwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring spreken wij de taal van de verzekeraar. Mede hierdoor kunnen we de belangen van uw bedrijf behartigen en zijn we bij onderhandelingen namens u een volwaardige gesprekspartner. We denken in oplossingen en onderzoeken alle mogelijkheden voor uw organisatie. Zoals het verdelen van grote risico’s over diverse verzekeraars via een assurantiebeurs. Dit resulteert in goede antwoorden op complexe vraagstukken en passende oplossingen voor uw bedrijf.

Adviseurs met verstand van verzekeren

Het team van Bakker van der Ploeg bestaat uit gepassioneerde mensen met verstand van zaken die de tijd nemen om u goed te begeleiden. Wilt u zakelijk verzekeringsadvies? Neem dan gerust contact met ons op.