Bakker assurantieadvies, al tientallen jaren experts in verzekeren

Expertise, aandacht en relatie, dat zijn drie waarden die centraal staan in onze dienstverlening. Ons team bestaat uit mensen met kennis van zaken, die de tijd nemen voor u en uw bedrijf met als doel een langdurige relatie op te bouwen. We verdiepen ons in uw organisatie, brengen risico’s in kaart en kijken samen met u welke van deze risico’s u wilt verzekeren. Samen tillen we de bedrijfszekerheid van uw organisatie omhoog om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt ondernemen.

Gespecialiseerd in verzekeringen voor vakspecialisten

Bakker van der Ploeg is gespecialiseerd in het verzekeren van grote bedrijven en het MKB door heel Nederland. Ons klantenbestand bestaat met name uit vakspecialisten zoals financiële adviseurs, advocaten en juristen. Juist voor deze vakspecialisten is het van belang om hun werkzaamheden goed te verzekeren. Een kleine fout kan grote gevolgen hebben. Samen met de vakspecialisten kijken we hoe we deze risico’s strategisch kunnen managen en ontzorgen we hen met een volledig preventieplan, een passende verzekering en een uitstekende polisdekking.

Onze kernwaarden

Persoonlijk: Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. U kunt ons daarom altijd bereiken per mail, telefoon of Whatsapp. Of het nu gaat om een korte vraag of een complex vraagstuk, wij staan voor u klaar.

Transparant: Onze beloning komt soms uit provisie op de verzekeringen. Soms sturen we onze klanten een factuur voor het geleverde advies. In ieder geval maken we vooraf heldere afspraken over de manier waarop we worden betaald.

Ontwikkeling: Uw bedrijf blijft zich ontwikkelen en zo ook de wetgeving. We werken voortdurend aan het op peil houden van onze kennis.

Wie zijn wij?

Joop van der Ploeg

Directeur

Winschoten